BICICLETES PER A TOT, BICICLETES PER A TOTHOM

Preguntes freqüents

En cadascun dels nostres productes, trobaràs la seva fitxa tècnica i les seves especificacions. No obstant això, abans de procedir amb l'adquisició d'un o diversos productes, si no estàs segur, et recomanem que ens contactis per telèfon o mitjançant correu electronic.

Tots els nostres productes tenen garantia de compra. Això vol dir que un cop hagis tramitat la teva compra on-line, aquesta queda registrada i se t'enviarà un albarà-factura que et servirà per a realitzar qualsevol mena de reclamació que necessitis un cop el producte estigui a les teves mans.
Generalment, en un termini d'unes 72 hores laborals, la teva comanda arribarà al domicili que hagis indicat si la teva opció ha estat aquesta en el moment de formalitzar la compra. S'ha de tenir en compte que, qualsevol comanda realitzada fins a les 13.00 h. d'un divendres, podria arribar al seu destí el dimecres de la setmana següent. Abans de formalitzar una comanda, és aconsellable revisar els dissabtes, diumenges i dies festius que puguin haver-hi en el període d'entrega. Això podria ser un factor important en l'arribada de la comanda al teu domicili.

Si la teva opció de  compra ha estat Click&Collect, aquesta la podràs recollir el mateix dia (en dies laborals) a la botiga de DRAGO BIKES: 

 

  • C/ Sebastià Juan Arbó, 77 Amposta

 

Per als casos del Click&Collect, en cas que el producte no estigui disponible a la botiga seleccionada, Grup Indom es posarà en contacte per a comunicar-te el dia i hora que la comanda estarà disponible i així evitar-te un desplaçament innecessari.

Si algun producte o productes seleccionats en la seva compra, no estiguin en la nostra botiga física per ruptura d'estoc, DRAGO BIKES es posarà en contacte per a comunicar-t'ho i comunicar-te també el dia aproximat d'entrega. Així mateix et tramitarem, si ho desitges, una nova comanda, fer un canvi d'aquesta o fins i tot la devolució del producte/productes sol·licitats.

Un cop enviat el producte, podràs exercir el dret de desistiment dins del període de 14 dies establerts per la llei a partir de l'endemà de la data de recepció de la teva comanda.

 

Transcorregut aquest espai de temps, no es podrà realitzar devolucions, ni canvis ni hi haurà compensacions econòmiques. 

 

Et recomanem que et llegeixis detingudament la nostra política de devolucions i utilitzis aquest formulari de desistiment en cas que ho necessitis.

 

Anar al formulari de desistiment

 

De moment no es realitzen enviaments fora d'Espanya.

 

I a les Illes?

Si es realitzen enviament a les Illes Balears però de moment no es realitzen enviament a les Illes Canàries.

Sí. Pots enviar productes a una altra adreça diferent de l'adreça de facturació, sempre que ens ho especifiquis abans de tancar la teva comanda i realitzar el pagament. Si no ho especifiques, la teva compra s'enviarà a l'adreça de facturació i no es podran realitzar canvis en aquest sentit així com tampoc devolucions, ni reclamacions de devolucions ni de l'import abonat. 

Fem un seguiment de cadascuna de les comandes que enviem. En cas que hagi passat el termini d'entrega i no ho hagis rebut, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres a la mínima brevetat possible per a poder tramitar la reclamació.

 

Si aquest és el cas, hauràs de tornar la teva comanda en un termini no superior als 14 dies naturals a comptar des del dia de la recepció, tal com s'indica en la pregunta: "Quin periode tinc per fer devolucions?".

La teva devolució l'hauràs de realitzar enviant la comanda rebuda junt amb l'ordre de compra de la comanda que vas rebre al teu correu electrònic el dia que la vas realitzar.

També podràs fer la teva devolució a la nostra botiga física:

 

  • C/ Sebastià Juan Arbó, 77 Amposta

 

 Si has de tornar la teva comanda via postal o missatgeria:

En aquest cas hauràs de tornar la teva comanda mitjançant la mateixa via d'entrega en què has rebut la teva comanda. Les despeses de devolució aniran a càrrec nostre.

 

Una vegada rebuda la teva devolució, o part de la comanda que vulguis retornar, a la nostra botiga física, serà examinat i si tot està correcte, es procedirà a la devolució de l'import de la peça o peces que s'hagin retornat o del total de la seva comanda.

Aquesta devolució se't realitzarà mitjançant la targeta de pagament amb la que hagis realitzat la transacció de la teva compra.

Una vegada procedim amb la devolució, se li enviarà una notificació.

 

AVÍS:Qualsevol producte que es retorni que no contingui l'embalatge original o aquest estigui malmès, la o les etiquetes originals del producte o que aquest es detecti que hagi estat utilitzat, no es podrà procedir a la devolució dels diners. No obstant això, se't podrà tornar a reenviar els mateixos productes que ens ha fet arribar. En aquest cas, les despeses d'enviament aniran a càrrec teu. 

Si has rebut un producte en mal estat i no vols la devolució dels diners, podràs fer un canvi per una altra producte d'igual valor.


En cas que el producte a canviar sigui d'un import inferior al comprat, se li abonarà la diferència. Aquesta diferència se't tornarà a la targeta de crèdit o dèbit que vas utilitzar en el moment d'abonar la teva compra.
En cas que el producte a canviar sigui d'un import superior a l'adquirit, hauràs d'abonar la diferència. Per tal de realitzar aquesta transacció, Grup Indom es posarà en contacte amb vostè i l'indicarà la manera de procedir.

 

Per a realitzar un canvi, serà imprescindible realitzar les passes anteriors: devolució de la comanda o part d'aquesta, amb l'embalatge i etiquetes originals juntament amb l'ordre de la comanda o una còpia d'aquesta.

 

També hauràs d'incloure per quin altre producte vols realitzar el canvi. Quan ho rebem, s'examinarà i, si tot està correcte, es procedirà a enviar el nou producte sol·licitat. Les despeses d'enviament d'aquest nou producte aniran a càrrec del client.

 

En cas que el producte sol·licitat ja no el tinguem en existències, se li comunicarà per telèfon o per correu electrònic per decidir si fa un nou canvi o bé si vol que procedim a la devolució de l'import del o els productes que vol canviar. 

Perfecte! No hi ha cap problema!

 

Podem enviar la teva comanda amb paper de regal al lloc que ens deixis indicat en el moment de finalitzar la teva comanda.

 

COMPTE! Si no ens poses una adreça alternativa, la teva comanda serà enviada a l'adreça de facturació.
No obstant això, pensa que si desitja comprar diversos productes i part d'ells són per a regal i l'altra part per a vostè, ho haurà d'especificar a la comanda en l'apartat d'observacions. En cas contrari, tota la comanda serà enviada com a regal. 

No és un problema!

 

Posa't en contacte amb nosaltres amb l'opció que et sigui més còmoda.

Donarem resposta a qualsevol dubte que ens plantegis en la màxima brevetat possible.

 

Obrir xat
Et cal ajuda?
Hola et podem ajudar?